Aleñà i Piqué, durant l'entrenament del Barça al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper (@FCBarcelona_cat)
Barça

El Barça torna als entrenaments sense els internacionals

La sessió, al camp 2 la Ciutat Esportiva Joan Gamper, és la primera de les sis que Ronald Koeman ha planificat aquesta setmana per preparar el partit de lliga de dissabte que ve contra el Getafe

Redacció Esport3Actualitzat

Després de gaudir de quatre dies lliures, els jugadors disponibles de la primera plantilla del FC Barcelona han tornat aquest dilluns als entrenaments, encara sense la presència dels internacionals. La sessió, al camp 2 la Ciutat Esportiva Joan Gamper, és la primera de les sis que Ronald Koeman ha planificat aquesta setmana per preparar el partit de lliga de dissabte que ve contra el Getafe.
 
Aquest dimarts, el primer equip blaugrana farà doble sessió d'entrenament, la primera a les 11.00 del matí i la segona a les 17.30. Entre dimecres i dijous està previst que els 14 jugadors convocats amb les seves seleccions es reincorporaran als entrenaments.

A partir d'aquest cap de setmana, la calma es transformarà en una voràgine de partits sense treva: en menys d'un mes, tres partits de Champions i cinc de lliga, un dels quals serà el Barça-Madrid.

Anar al contingut