Joamn Laporta ha recollit la distinció que el CSD ha concedit al Barça femení
Futbol

El Barça femení rep la Placa d'Or del Reial Orde del Mèrit Esportiu

Després d'haver aixecat la Copa de la Reina que tanca el triplet, l'equip de Lluís Cortés rep la distinció de categoria més elevada que concedeix el govern espanyol

L'esforç sempre té la seva recompensa. Les victòries porten títols i els títols, distincions. La fita històrica que ha aconseguit l'equip femení de futbol del Barça, amb el seu primer triplet, aquest dilluns ha rebut la distinció més elevada que concedeix el govern espanyol a institucions i organismes, la Placa d'Or del Reial Orde del Mèrit Esportiu. En un acte on ha estat present tota la plantilla que dirigeix Lluís Cortés, el secretari d'estat per a l'Esport, José Manuel Franco, ha entregat el reconeixement al president blaugrana, Joan Laporta.

El dirigent blaugrana, que ha tingut paraules d'agraïment per la distinció rebuda, ha elogiat les campiones de la Champions, la Lliga i la Copa:

"Sou un exemple per la vostra manera de ser, de viure el futbol, de jugar, de competir i guanyar. Sou un mirall en què es miren moltes persones, homes i dones. Un mirall en què també ens hem de mirar nosaltres, com a Futbol Club Barcelona. Abans de Göteborg éreu una referència, però ara ja podem dir que sou eternes."

La capitana de la plantilla, Alexia Putellas, ha volgut recordar aquelles futbolistes que, tant dins com fora del club, van ser "les pioneres del futbol femení, que fa 50 anys ens van obrir el camí."

Tot i que ja ha guanyat la Lliga, la competició encara no s'ha acabat. L'equip de Cortés visita aquest dimarts l'Atlètic de Madrid, amb l'objectiu d'aconseguir un ple de victòries que ningú abans ha aconseguit. De moment, en sumen 28, en els 28 partits de Lliga que han disputat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut