Actualitat blaugrana

El Barça disputarà el dia 13 d'agost l'anada de la prèvia de la Champions al Camp Nou

El Barça jugarà, a casa, el partit d'anada de la prèvia de la Champions. Els seus dos possibles rivals, el Beitar de Jerusalem i el Wisla de Cracòvia, finalment no han accedit a la petició dels blaugrana, que volien jugar la tornada al Camp Nou i fer-la coincidir amb l'Assemblea General de Compromissaris, on es votava la continuïtat o no de Joan Laporta. Fa una setmana, durant el sorteig de la Champions, a Nyon, el president blaugrana va intentar convèncer els seus dos possibles rivals; al final, però, sense èxit.

Actualitzat

Els israelians van dir, d'entrada, que sí, que no hi havia cap problema, i els polonesos van respondre que s'ho pensarien i donarien una resposta entre dilluns i dimarts. Ara, tots dos clubs han donat l'esquena al Barça. Han al·legat que els seus entrenadors volen esgotar al màxim les opcions esportives i, per tant, jugar el partit decisiu davant la seva afició. Per tant, el dia 13 d'agost, al Camp Nou, partit d'anada i el dia 26 o 27, partit de tornada a Israel o bé a Polònia. Tot depèn de qui passi a l'eliminatòria següent.

Tot plegat fa que l'Assemblea de Compromissaris no tingui, a hores d'ara, una data fixa. No es pot fer coincidir amb el partit d'anada perquè s'ha de convocar amb 15 dies d'antelació. Segurament, doncs, l'assemblea quedarà emplaçada per al dia 13 o 14 de setembre, en el primer partit de lliga del Barça al Camp Nou.

Segon dia del Barça a Nova York

El Barça ha estat protagonista de la borsa de Nova York. El president, Joan Laporta, i el president de la comissió econòmica, Xavier Sala Martín, han fet sonar la campana que inicia la sessió a Wall Street. També hi eren el capità Carles Puyol i l'entrenador Josep Guardiola.

L'equip blaugrana completarà aquest dimecres la seva gira pels Estats Units, amb el seu últim amistós de pretemporada abans de la prèvia de la Champions. El matx serà contra els New York Red Bulls. En l'últim enfrontament entre tots dos equips, el 12 d'agost del 2006, el Barça va superar els Red Bulls per 4-1 al Giants Stadium. Ronaldinho (2), Messi i Saviola van marcar per al conjunt barcelonista.

Silva, més a prop del Barça

David Silva podria vestir ben aviat la samarreta blaugrana. El seu representant s'ha reunit amb la directiva del València i no ha acceptat l'oferta de millora de contracte que li han proposat. La setmana que ve s'han de tornar a trobar, però el moderat optimisme del vicepresident esportiu del València contrasta amb la indiferència del representant de Silva.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut