Una imatge d'un dels vídeos de Ferrariman
Una imatge d'un dels vídeos de Ferrariman
ciclisme

Creix la polèmica per Ferrariman, l'usuari andorrà que manté una croada contra els ciclistes

El seu vídeo anotant els accidents de ciclistes a la carrosseria del seu cotxe ha provocat forta irritació al col·lectiu de la bicicleta

Redacció Esport3Actualitzat

Comencen a ser un clam les crítiques a Ferrariman, sobrenom de l'usuari andorrà Xavier Caballol, per la croada que manté contra els ciclistes. La difusió del seu vídeo anotant els accidents de ciclistes a la carrosseria del seu cotxe de luxe, coincidint amb l'atropellament mortal de Marc Pimienta a Cornudella, no ha fet més que aguditzar la irritació del col·lectiu de la bicicleta. Per aquest assetjador de ciclistes a cara descoberta, el vídeo no era més que "humor".

@ferrariman888_oficial Telecinco, Cuatro y otros medios sacan de contexto mis vídeos de humor ciclista 🤦🏻‍♂️🚳 En este vídeo en mi canal de YouTube te doy mi opinión y te explico lo que ha pasado ya que la prensa manipula lo que publico. Link de mi canal YouTube en la Bio 👉🏻 FERRARIMAN888 🍿 #motor #ciclismo #humor #prensa #opinion ♬ sonido original - Ferrariman

L'empresari, a banda de pujar continguts fent cabrioles amb vehicles de gamma alta, habilitat que el va fer autoproclamar-se Ferrariman, té declarada la guerra a la munió de ciclistes que entrenen per les carreteres del país dels Pirineus. Els últims dies, la polèmica ha crescut tant que ha provocat que alguns ciclistes assegurin a les xarxes que s'estan replantejant anar a fer turisme esportiu a Andorra, pel risc de trobar-se'l.

Enfrontament amb Nairo Quintana

Mentrestant, la policia d'Andorra analitza les gravacions per si són constitutives de delicte. Però aquesta no és la primera vegada que tenen notícies seves. El 2022 la conducció temerària de què presumeix als seus vídeos va fer que el detinguessin i rebés una proposta de multa econòmica i retirada del permís que va esquivar perquè la policia no va aportar les imatges.

El mateix any, en un altre dels seus vídeos, Ferrariman hi sucava pa amb el positiu per dopatge del ciclista Nairo Quintana i un bon dia el colombià, resident al principat, li hauria retret els comentaris en un restaurant en companyia del també professional de les dues rodes Víctor de la Parte. La setmana passada, Caballol lamentava que la Batllia, seu de la justícia andorrana, hagués arxivat la denúncia per agressió que va posar a la parella d'ex del Movistar.

La teoria de Ferrariman és que la premsa distorsiona les seves publicacions i que tota la polseguera prové de l'"enveja" que desperten els seus automòbils.

Anar al contingut