Barça

Calendari i afectacions de les obres del Camp Nou

El Barça ha detallat quan i com afectaran els socis i aficionats les obres del Camp Nou

Laia Tudel PradesActualitzat

Tret de sortida definitiu per a les obres del nou Camp Nou. Aquest dijous l'Ajuntament ha aprovat la llicència d'obres per a la reforma i ampliació del Nou Camp Nou. Com afectarà els socis?

Temporada 2022-23: treballs a primera i segona graderia

L'equip jugarà al Camp Nou i l'aforament serà pràcticament del 100%. Les obres se centraran en la primera i segona graderia en l'àmbit tecnològic i l'entorn de l'estadi. Les accions a l'interior del Camp Nou inclouran l'enderrocament de l'estructura addicional del gol sud --on s'ubicava el centre mèdic--, obres de restauració i impermeabilització de les graderies

 

Temporada 2023-24: trasllat a Montjuïc

L'equip jugarà a l'estadi Lluís Companys. L'aforament serà al voltant de 60.000 aficionats. El Barça està valorant activar l'excedència d'abonaments i establir un sistema "rotatori i democràtic" per a les localitats. Es farà el gruix de les obres estructurals. L'estiu del 2023 es farà l'enderrocament de la 3a graderia i la construcció de la coberta.

Temporada 2024-25: tornada a l'estadi amb el 50% de l'aforament

Retorn al Camp Nou. Aforament del 50%. Les obres que es faran seran compatibles amb els partits i assistència al Camp Nou. El Barça establirà un sistema "rotatori i democràtic" perquè tots els abonats i abonades tinguin l'opció d'anar al camp.

Temporada 2025-26: finalització reforma sense data específica

L'aforament pujarà del 50%, però encara no serà del 100%. L'aforament total es recuperaria a final de temporada un cop s'haurien acabat les obres del nou Camp Nou.

Paral·lelament es treballarà en les obres de l'entorn del nou Camp Nou. En total seran 110.000 metres quadrats oberts als veïns i veïnes del Barcelona.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut