Futbol

Bartomeu s'estrena com a president a la llotja del Camp Nou i Xavi és homenatjat pels seus 700 partits

Josep M. Bartomeu s'ha estrenat com a president del F. C. Barcelona a la llotja del Camp Nou per presenciar el partit amb el Màlaga. L'enfrontament també ha estat especial per a Xavi Hernández, que dissabte va complir 34 anys i que ha rebut un homenatge pels seus 700 partits vestint la samarreta blaugrana.

Actualitzat

Josep M. Bartomeu s'ha estrenat com a president del F. C. Barcelona a la llotja del Camp Nou per presenciar el partit amb el Màlaga. L'enfrontament també és especial per a Xavi Hernández, que dissabte va complir 34 anys i que rep homenatge pels seus 700 partits vestint la samarreta blaugrana.

Bartomeu, que aquest dijous passat va rellevar Sandro Rosell al capdavant del Barça, ha ocupat aquest diumenge la presidència a la llotja del Camp Nou acompanyat de la resta de membres de la directiva.

Homenatge a Xavi

El partit contra el Màlaga també ha estat especial per a Xavi Hernández. El jugador de Terrassa ha complert 700 partits vestint la samarreta blaugrana i ha rebut l'homenatge del club amb un video amb els seus millors moments com a professional emès a través del marcador i, com no, amb els aplaudiments de l'afició.

Xavi Hernández va complir el seu partit número 700 amb els blaugranes el 16 de gener passat, amb el Getafe i a la Copa del Rei, i es va refermar com el jugador que més partits ha disputat en tota la història del club.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut