Futbol

Barça-Osasuna i Còrdova-Espanyol, en els vuitens de final de la Copa del Rei

El Barça s'enfrontarà amb l'Osasuna i l'Espanyol amb el Còrdova en els vuitens de final de la Copa del Rei de futbol, segons el sorteig que s'ha fet a la seu de la Federació Espanyola. En cas que l'equip blaugrana superés el conjunt navarrès se les hauria en quarts de final amb el vencedor de l'eliminatòria entre el Reial Madrid i el Màlaga. A l'Espanyol li ha tocat una part menys complicada del quadre, ja que si arriba als quarts de final es trobarà amb el Mirandés o el Racing de Santander.

Actualitzat
El sorteig de la Copa del Rei era pur i per tant podia deparar un enfrontament entre Barça i Reial Madrid ja als vuitens de final. Finalment el clàssic no arribarà a les primeres de canvi però sí en els quarts de final, en el benentès que els dos grans facin els deures en els vuitens de final. Si el Barça ha quedat emparellat amb l'Osasuna, el Reial Madrid tindrà un duel amb el Màlaga de Manuel Pellegrini i jugadors amb passat madrisita com Baptista o Van Nistelrooy.

En cas que els dos superin els vuitens, els quarts de final arriben de seguida: estan previstos pel 18 de gener i 25 de gener. Per tant, els dos primers clàssics de l'any 2012 arribarien ben d'hora. L'emparellament de semifinals continua deparant un camí difícil per al Barça, ja que en el cas d'eliminar l'Osasuna als vuitens i el Reial Madrid o el Màlaga als quarts, li tocaria en semifinals el suopervivent de la part del quadre que emparella València, Sevilla, Llevant o Alcorcón.

Quadre accessible per a l'Espanyol

L'Espanyol té un emparellament a priori més accessible, ja que als vuitens de final li toca un rival de Segona, el Còrdova, i als quarts de final, en cas de continuar en competició, se les haurà amb el guanyador del duel entre Mirandés (Segona B) i Racing de Santander. Si arribés a les semifinals, l'equip blanc-i-blau s'hauria de mesurar amb algun d'aquests quatre conjunts: Athletic Bilbao, Albacete, Reial Societat o Mallorca.



Les dates de vuitens de final estan previstes pels dies 4 i 11 de gener.
Els emparellaments són aquests:
- Mirandés-Racing Santander
- Albacete-Athletic Bilbao
- Alcorcón-Llevant
- Còrdova-Espanyol
- Reial Societat-Mallorca
- València-Sevilla
- Barcelona-Osasuna 
- Reial Madrid-Màlaga
 
Encreuaments de quarts de final:
(anada, 18 de gener; tornada, 25 de gener)

A- Còrdova o Espanyol - Mirandés o Racing
B - Reial Madrid o Màlaga - Barcelona o Osasuna
C - València o Sevilla - Alcorcón o Llevant
D - Albacete o Athletic - Reial Sociedad o Mallorca

Encreuaments de semifinales :
(anada, 1 de febrer; tornada, 8 de febrer)
Guanyador A - Guanyador D
Guanyador C - Guanyador B

Final (20 o 25 de maig).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut