Barça

Arthur vol seguir al Barça, però ja no tanca la porta a la Juventus

L'entorn del brasiler insisteix que vol continuar al Camp Nou, però que veient la situació està disposat a parlar amb els torinesos i, fins i tot, no descartar marxar del club blaugrana si rebés una oferta irrefutable

Redacció Esport3Actualitzat

Alguns mitjans italians tornen a assegurar que la Juventus i el Barça estarien d'acord en les xifres per fer el canvi entre Arthur i Pjanic.

Fins i tot, alguns mitjans ja parlen de l'acord del propi Arthur amb la Juventus i que només est'à pendent d'alguns serrells. El traspàs es faria efectiu abans del 30 de juny.

L'entorn del brasiler insisteix que vol continuar al Camp Nou, però que veient la situació està disposat a parlar amb els torinesos i, fins i tot, no descarta marxar del club blaugrana si rebés una oferta irrefutable. Arthur va ser titular contra l'Athletic, però no va aprofitar l'oportunitat.

 

És un punt d'inflexió. Quique Setién el va fer seure en el 55 per donar el timó a un noi de 20 anys del planter com Riqui Puig. L'escena del canvi va transmetre la fredor entre el tècnic i el futbolista brasiler.

L'ase dels cops del mal joc del Barça ha estat Arthur. Però Arthur o no ho entén o no ho vol entendre. En una acció del partit al Camp Nou, Eder Sarabia el va cridar per corregir-lo i el brasiler va fer com si no anés per ell. La desesperació dels tècnics des de la banqueta a l'última mala passada que va fer ho explica tot.

El desenamorament entre Setién i Arthur creix. Itàlia treu el cap per l'horitzó amb una Juventus que aposta fort per aconseguir el brasiler, que va arribar al Barça com a substitut natural de Xavi, però que podria acabar marxant a Torí abans del previst.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut