L'intercanvi Arthur- Pjanic té el vistiplau dels clubs però el brasiler s'hi oposa (Reuters)
Barça

El Barça treballa contra el rellotge per tancar sortides abans del 30 de juny

El club espera poder completar dues operacions i computar-les, d'aquesta manera, en un exercici econòmic molt afectat per la crisi del COVID-19. L'intercanvi Arthur- Pjanic amb la Juventus continua com la pista més clara, però el brasiler no ho veu clar

Jordi SunyerActualitzat

El mercat s'ha adaptat a l'impacte causat pel coronavirus, però els exercicis econòmics no, i el del Barça s'ha de tancar d'aquí a nou dies. El club té coll avall que, en les circumstàncies actuals, el curs pot acabar amb pèrdues, però des de l'àrea esportiva s'està treballant intensament per equilibrar el balanç. En el millor dels casos, el Barça espera poder tancar dues operacions abans del 30 de juny.

La més probable és l'intercanvi entre Arthur Melo i Miralem Pjanic, el migcampista bosnià de la Juventus, de 30 anys. El Barça i el club torinès fa setmanes que dissenyen una operació d'intercanvi que beneficiaria econòmicament a tots dos. En un principi, el club blaugrana va aportar Ivan Rakitic com la seva peça per fer quadrar el puzzle, però mentre la Vecchia Signora acceptava la marxa de Pjanic, pretenia que la torna fos Arthur. Rakitic, a més, ha expressat de forma diàfana altres preferències pel que fa al seu futur post-Barça. Al final, amb el temps com a amenaça, les àrees esportives dels dos clubs han treballat intensament per forjar l'intercanvi, però s'han trobat amb l'oposició del jugador. Tot i que Arthur està lluny dels salaris més alts del primer equip blaugrana, el brasiler és molt reaci a abandonar el club i només una proposta potent, tant econòmica com esportiva, per part de la Juventus el podria fer canviar d'opinió. Barça i Juve estan en sintonia, però el 30 de juny és a tocar.

Anar al contingut