Mateu Lahoz en una imatge quan estava en actiu dirigint un partit de competició europea
Mateu Lahoz en una imatge quan estava en actiu dirigint un partit de competició europea
LLIGA DE CAMPIONS

Arravatament de Mateu Lahoz contra el trio arbitral polonès del Bernabéu

L'excol·legiat considera que la decisió de Marciniak de fer cas al linier en el fora de joc final és "el desastre que ningú vol que passi"

Redacció Esport3Actualitzat

La premsa de Baviera treu foc pels queixals pel gol no concedit al Bayern en el temps de descompte al Bernabéu. El Bild, per exemple, parla d'"escena escandalosa al minut 104". Pocs s'expliquen per què el reputat àrbitre Szymon Marciniak, encarregat de dirigir la final de l'últim Mundial, es va saltar el criteri instaurat des de l'aparició del VAR i va xiular fora de joc de De Ligt obeint el banderí del linier, Tomasz Listkiewicz.

Tampoc hi troba explicació l'exàrbitre internacional i comentarista televisiu Mateu Lahoz. El valencià va qualificar la decisió del jutge polonès com "el desastre que ningú vol que passi". La jugada s'hauria d'haver deixat acabar:

"El toc de xiulet inhabilita la possibilitat que entri el VAR. Ha passat el pitjor que pot passar en arbitratge. El VAR no ha pogut ajudar. El que inhabilita la jugada no és que el jutge de línia hagi aixecat la bandera, sinó el toc de xiulet de l'àrbitre principal."

Un arravatament més. Des que va penjar el xiulet, Mateu Lahoz s'està erigint com un sever analista dels seus excompanys. Per compensar tanta exigència va matisar que "els àrbitres són esportistes i s'equivoquen".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut