Mateu Lahoz al Barça-Espanyol d'aquesta temporada
Mateu Lahoz al Barça-Espanyol d'aquesta temporada
Barça

Mateu Lahoz acaba amb el debat sobre el polèmic gol anul·lat a Raphinha: clatellada als excompanys

L'exàrbitre mediàtic s'ha pronunciat sense embuts sobre la jugada més polèmica de dissabte a Montjuïc

Redacció Esport3Actualitzat

Ni els jugadors ni cap dels més de 45.000 espectadors que van presenciar en directe el Barça-Las Palmas de dissabte van entendre el motiu pel qual l'àrbitre Busquets Ferrer va anul·lar el gol de Raphinha al minut 18. El VAR va considerar que l'internacional brasiler estava en fora de joc en el moment de la passada a l'espai de Fermín que després va lluitar Lewandowski. Per l'exàrbitre més mediàtic reconvertit en comentarista, Mateu Lahoz, la decisió decretada pel balear i els seus assistents de la sala de vídeo és "una vergonya".

La versió oficial apuntava que, com que la passada anava per al polonès però el 9 blaugrana no va arribar a tocar la pilota, el fora de joc posicional de Raphinha es mantenia i la seva participació posterior la convertia en antireglamentària. Per Mateu, deixar aquesta diana sense efecte és una "bogeria" ja que són dues jugades consecutives però diferents. Una clatellada en tota regla al criteri emprat pels seus excompanys:

Afortunadament per als interessos blaugranes, la decisió no va tenir transcendència en el resultat final del xoc. Però els jugadors de Xavi, qui va observar el desenllaç de l'acció amb cara de sorpresa, van haver de remar fort per obrir el marcador. No va ser fins que el redimit Raphinha va connectar de cap una passada màgica de Joao Félix a mitja hora del final.

Mira el resum del Barça - Las Palmas (1-0)

Anar al contingut