Espanyol

Àngel Gómez: "Paciència, tenim clar com aconseguir els bons resultats"

El director esportiu de l'Espanyol està convençut que els blanc-i-blaus estan a punt de sortir de la ratxa negativa de resultats

Oriol LlachActualitzat

El director esportiu de l'Espanyol, Àngel Gómez, s'ha assegut davant dels micròfons del "Tot costa", de Catalunya Ràdio, per fer un balanç de l'arrencada de l'equip blanc-i-blau. 

Primer de tot, Gómez ha reconegut que els pericos no estan tenint l'inici de temporada que esperaven, però que té molt clar que cal "paciència quan estàs construint un projecte com el nostre. Però el futbol són resultats. Ens hem de guanyar la paciència, és una carrera a llarg termini. Tenim molt clar el què volem aconseguir i com ho volem aconseguir."

Pel què fa al vestidor, el director esportiu ha destacat que els jugadors estan tranquils: "Ens hem reunit amb els capitans i amb diversos jugadors i tots estan molt motivats".  

Calen millores en el joc dels pericos i Quique Sánchez Flores ja hi ha està treballant, en aquest sentit, Àngel Gómez ha remarcat que "defensivament hem de seguir en aquesta línia, només ens falta una mica més de solidesa, i també hem de millorar en el joc ofensiu. Espero que a Las Palmas es notin els canvis".

El dia del tancament del mercat d'estiu, l'Espanyol va bastir bona part de l'equip, recordant aquelles hores frenètiques ha dit que: "Hem tingut un mercat molt mogut, amb moltes entrades i moltes sortides. No volíem arriscar amb els fitxatges. M'agrada molt la gent jove, però l'Espanyol necessitava un rendiment immediat. Hem fitxat jugadors que no són grans, però que estan consolidats."

Això sí, el director esportiu de l'Espanyol considera que l'equip no està tancat i és que ja té l'ull posat en el mercat d'hivern; hi ha posicions pendents de reforçar: "Volem fitxar, però tot passa per les sortides perquè el control financer està al límit". Hi ha diverses posicions que Gómez té al cap que cal reforçar com la del lateral dret, que no està doblada, i és que Javi López no té cap recanvi natural. Tampoc descarta un lateral esquerre i obre la porta a l'arribada d'un central depenent de l'evolució de David López en la posició, en què està donant un bon rendiment, però no és la seva natural.

A l'hora de parlar de noms, Àngel Gómez està molt satisfet del rendiment del jove Marc Roca, del filial, i ha destacat que "ha explotat abans d'hora i ara hem d'accelerar el procés de la seva renovació." També ha recordat l'excel·lent estat de forma i la punteria afinada de Gerard Moreno per la qual cosa vol que sigui del tot blanc-i-blau, i és que la meitat dels seus drets esportius pertanyen al Vila-real: "Estem treballant per adquirir la totalitat dels seus drets".

Sobre Caicedo i Roberto, dos jugadors que el seu nom ha sonat amb força com a possibles sortides immediates, Àngel Gómez ha aclarit que no té previst que hagin de marxar, "Roberto està treballant molt bé i amb molta professionalitat". El porter era una aposta personal de l'entrenador, però, amb la marxa de Pau López, que no li va agradar, el director esportiu va reclamar un porter del mateix nivell o millor i el nom de Diego López va acabar a sobre de la taula. En referència a Felipe Caicedo, Gómez creu que "encara ha de donar moltes coses a l'Espanyol. Va tenir moltes ofertes a l'estiu, però al final va apostar pel club blanc-i-blau".

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut