Àlex Abrines ha arribat a Barcelona amb la maleta carregada d'il·lusió per jugar la seva segona etapa amb el Barça de bàsquet (@FCBbasket)
Bàsquet

Àlex Abrines: "El que més he trobat a faltar és jugar al Palau Blaugrana"

El mallorquí ha arribat a Barcelona i assegura que té la màxima motivació per tornar a vestir-se amb la samarreta blaugrana

Actualitzat

El darrer fitxatge del Barça de bàsquet, Àlex Abrines ja ha arribat a Barcelona per tal començar la que serà la seva segona etapa defensant la samarreta blaugrana. En declaracions als mitjans oficials del club, el mallorquí s'ha mostrat del tot il·lusionat per tornar al Palau Blaugrana:

"Físicament estic cada cop millor i, psicològicament, estic molt bé, amb moltes ganes. Amb moltes més ganes que les que he tingut en els últims nou anys."

 

Abrines ha reconegut que no ha viscut els seus millors moments en la seva etapa a l'NBA i admet que havia perdut la il·lusió per jugar a bàsquet:

"Vull tornar bé i tornar a disfrutar del bàsquet, guanyant partits i títols serà més fàcil. Aquí sempre he estat com a casa i m'han fet sentir que m'estimen. El que més he trobat a faltar en aquests tres anys és jugar davant del públic del Palau, que quan està ple és increïble."

 

Anar al contingut