Luis Suárez i Marc-André ter Stegen, en primer terme, en un entrenament recent (FC Barcelona)
Champions

Aleix Vidal es lesiona en l'últim entrenament del Barça abans de rebre l'Atlètic de Madrid

L'equip s'esforça a oblidar el daltabaix davant el Reial Madrid i recuperar la seva millor versió per encarrilar el pas a les semifinals de la Champions davant l'Atlètic. En l'últim entrenament s'ha conegut una nova lesió, la d'Aleix Vidal.

Actualitzat

Dos dies després de perdre a casa contra el Reial Madrid, el Barça prepara un partit que pot tenir molta transcendència de cara al desenllaç de la temporada: l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions d'aquest dimarts (20.45, TV3) davant l'Atlètic de Madrid.

Tant o més que l'aspecte físic, l'equip ha treballat temes tàctics. Abans de començar la sessió d'entrenament, Luis Enrique i el cos tècnic s'han reunit amb els jugadors per fer una xerrada tàctica amb l'ajuda del vídeo. No hi eren els tres jugadors lesionats: Mathieu, Sandro i Adriano. Els dos últims han fet treball de recuperació específic en un camp contigu.

Durtant l'última sessió s'ha produit una nova lesió, la d'Aleix Vidal, que estarà una setmana de baixa per una elongació en el múscul adductor de la cama dreta. 

L'equip s'esforça a oblidar l'ensopegada davant el Reial Madrid, en el partit en què el Barça hauria deixar la Lliga vista per a sentència. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut