El Barça, amb la segona equipació (Reuters)
El Barça, amb la segona equipació (Reuters)
Barça

El Barça i l'Atlètic jugaran els quarts de final de la Champions amb la segona equipació

La UEFA ha decidit que el FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid juguin l'anada dels quarts de final de la Champions amb la segona equipació. D'aquesta manera, el Barça jugarà amb la senyera i els "colchoneros" ho faran de blau fosc. L'objectiu és millorar la visibilitat.

Andrea GuerreroActualitzat

El FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid jugaran els quarts de final de la Lliga de Campions amb la segona equipació. És a dir, els de Luis Enrique ho faran amb la senyera, i els de Simeone, de blau fosc. Així ho ha decidit la UEFA, una decisió que serà vigent tant al partit d'anada al Camp Nou com a la tornada al Vicente Calderón. L'objectiu, segons l'organització, és "millorar la visibilitat i la diferenciació dels dos equips per àrbitres i espectadors".

No és el primer cop que el Barça ha de jugar amb la segona equipació. Aquesta temporada es va viure una situació semblant en un partit del conjunt femení. Les noies de Xavi Llorens s'enfrontaven al Twente i, com que l'equip holandès anava tot de vermell i la segona equipació era blava, van haver de jugar amb la samarreta de la senyera.

En el cas del primer equip, ens hem de remuntar fins la temporada 2008/09 per trobar un cas similar. Precisament també va ser en un partit de Lliga de Campions. El Barça rebia el Wisla de Cracòvia, en el primer partit oficial de Josep Guardiola a la banqueta, i va guanyar per 4 a 0. Aquell any, el Barça va acabar com a campió de la màxima competició europea.

Anar al contingut