Barça

Víctor Valdés pateix un trencament muscular en el Sud-àfrica-Espanya

Alarma roja encesa en el Barça. Víctor Valdés ha hagut de retirar-se lesionat a la mitja hora de la segona part del matx d'Espanya contra Sud-àfrica després de queixar-se de dolor al bessó de la cama dreta a causa, probablement, d'un mal moviment. Segons apunten els serveis mèdics de la Federació Espanyola, es podria tractar d'un trencament muscular. Algunes fonts apunten a una baixa de sis setmanes mentre s'espera una exploració completa quan el jugador arribi a Barcelona

Actualitzat

Alarma roja encesa en el Barça. Víctor Valdés ha hagut de retirar-se lesionat a la mitja hora de la segona part del matx d'Espanya contra Sud-àfrica després de queixar-se de dolor al bessó de la cama dreta a causa, probablement, d'un mal moviment. Segons apunten els serveis mèdics de la Federació Espanyola, es podria tractar d'un trencament muscular.

Valdés ha marxat del camp coix i recolzant-se en dos assistents. Un cop arribi a Barcelona se li farà una exploració per conèixer l'abast de la lesió però algunes fonts apunten a una possible baixa de sis setmanes.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut