Futbol

Messi retroba la seva millor versió a Mestalla i connecta amb Neymar

Leo Messi ha jugat dos partits de Lliga i ja suma cinc gols. L'argentí va ser letal a Mestalla, i va donar els tres punts a un Barça, que -això sí, va acabar patint per culpa de dos gols d'Hélder Postiga. L'equip de Gerardo Martino és líder pel "gol average" a favor i, a més, el partit va deixar mostres que l'engranatge comença ja roda amb més agilitat. I, sobretot,a Mestalla es va poder veure la connexió Messi-Neymar.

Actualitzat
Leo Messi ha jugat dos partits de Lliga i ja suma cinc gols. L'argentí va ser letal a Mestalla, i va donar els tres punts a un Barça, que -això sí, va acabar patint per culpa de dos gols d'Hélder Postiga. L'equip de Gerardo Martino és líder pel gol average a favor i, a més, el partit va deixar mostres que l'engranatge comença ja a rodar amb més agilitat. I, sobretot, a Mestalla es va poder veure la connexió Messi-Neymar.

Era important per al Barça afrontar la parada de Lliga amb el ple de punts al sac. I es va aconseguir la missió guanyant en un camp difícil com sempre és Mestalla. I recuperant la millor versió de Leo Messi, que ja es destaca com a màxim golejador del campionat de Lliga amb 5 gols en dos partits i només 15 rematades a porta.  

També es va poder veure un Neymar creixent en el seu segon partit de titular. I la connexió entre argentí i brasiler, que s'havia trobat a faltar en el partit davant l'Atlètic e Madrid de tornada de la Supercopa, es va començar a veure a Mestalla: com a prova, el tercer gol blaugrana.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut