La platja de Sant Pere Pescador on va aparèixer l'home mort
La platja de Sant Pere Pescador on va aparèixer l'home mort
Sant Pere Pescador

L'autòpsia conclou que l'home trobat a Sant Pere Pescador va morir per asfíxia

L'autòpsia revela que l'home trobat en un aparcament de Sant Pere Pescador va morir asfixiat

RedaccióActualitzat

Els primers resultats de l'autòpsia conclouen que l'home trobat mort en un aparcament de cotxes prop de la platja a Sant Pere Pescador va morir per asfíxia. El cos es va localitzar pels volts de dos quarts de deu de la nit i, tot i que no presentava signes externs de violència, l'examen forense ha trobat lesions internes que evidencien que va morir per asfíxia, i es tractaria d'un homicidi.

L'examen forense també conclou que, quan es va descobrir el cadàver dissabte a la nit, l'home ja portava més de dotze hores mort. Durant l'autòpsia, els forenses també han extret mostres de teixits que s'enviaran a analitzar per veure si al laboratori es troben restes d'ADN que permetin identificar l'autor o autors del crim.

Mentrestant, la policia ja ha identificat el cos, que va aparèixer amb camisa i banyador sense documentació. De moment, se sap que es tracta d'un home de més de 80 anys. El seu fill va denunciar-ne la desaparició.

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 5 de Figueres s'ha fet càrrec del cas i ha decretat secret de sumari.

L'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra, que investiga el cas, no descarta cap hipòtesi sobre el mòbil del crim.

Anar al contingut