La quarta part de la saga "Millennium" arriba a les llibreries

La nova novel·la de la saga es titula "El que no et mata et fa més fort" i està escrita pel periodista suec David Lagencrantz, que agafa el relleu a Stieg Larsson, mort fa onze anys

RedaccióActualitzat

La quarta part de "Millennium" arriba aquest dijous a les llibreries de més de 40 països. Aquesta nova entrega de les investigacions del periodista Mikael Blomkvist i la "hacker" Lisbeth Salander es titula "El que no et mata et fa més fort"

Després de la mort fa 11 anys del seu creador, Stieg Larsson, l'encarregat de continuar la saga ha estat el periodista i escriptor suec David Lagencrantz.

La nova novel·la de la saga "Millennium" és una de les principals novetats del curs literari, després d'aconseguir 80 milions de lectors a tot el món. En aquesta nova entrega, Lisbeth Salander està inquieta perquè ha participat en un atac pirata informàtic sense raó aparent i està assumint riscos que normalment evitaria.

Per celebrar aquest llançament literari, una vintena de seguidors de la saga han fet una marató de lectura de la nova novel·la a la Casa del Llibre de Barcelona i de Madrid fins a altes hores de la matinada.




 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut