La barbacoa amb carbó que havien fet un grup de persones en un paratge d'interès natural
La barbacoa amb carbó que havien fet un grup de persones en un paratge d'interès natural (Agents Rurals)

Enxampen un grup fent una barbacoa de carbó en ple bosc, en una reserva de fauna

Els Agents Rurals els han denunciat per fer foc en una Reserva Natural de Fauna de la Noguera i recorden que no es pot fer foc a mig quilòmetre del bosc

Ni els avisos per risc d'incendis, ni els recordatoris per la sequera ni les campanyes publicitàries contra el foc al bosc. Cap de les crides a la conscienciació han funcionat per a un grup de persones que aquest dissabte han decidit fer un foc al bell mig del bosc.

Els Agents Rurals han informat que han denunciat un grup que havia encès una barbacoa de carbó en un bosc de ribera en una Reserva Natural de Fauna de la Noguera.

Els agents recorden que no es pot fer foc en terrenys forestals ni en la franja de 500 metres que els envolta i demanen ajuda ciutadana per prevenir els incendis forestals.

Aquest cap de setmana, aquesta comarca té un risc d'incendi entre moderat i alt, tal com marca el mapa de pla Alfa dels Agents Rurals.


En el nivell 1 estan prohibides o regulades activitats amb risc d'incendi a menys de 500 metres de terreny forestal, com, per exemple, les cremes de restes vegetals, els focs d'esbarjo i els fogonets de gas.

Fa només una setmana es van haver de tancar parcs naturals i suspendre 1.400 activitats per l'elevat risc d'incendi. Per això els Agents Rurals insisteixen a la població que respecti les restriccions i ajudi a combatre els incendis.

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut