Francesc Xavier Mora durant el judici (ACN)
Francesc Xavier Mora durant el judici (ACN)
La Pobla de Mafumet

El jurat troba culpable Francisco Javier Mora de l'assassinat de la Pobla de Mafumet

Mora, que ja compleix 19 anys per violació, serà jutjat la setmana vinent per haver agredit sexualment la filla de la víctima el mateix dia del crim

Actualitzat

El jurat popular ha considerat Francisco Javier Mora culpable de l'assassinat de Carmen Ginés, el conegut com a crim de la Pobla de Mafumet, al Tarragonès. 
El jurat considera que les proves forenses demostren que no havia begut alcohol i que era perfectament conscient del que feia quan va clavar 20 ganivetades a la víctima, el 17 de desembre del 2016.

 

 

Per unanimitat, el tribunal popular ha declarat Francisco Javier Mora culpable d'haver acabat amb la vida de Carmen Ginés, de 44 anys. El jurat ha subratllat que la víctima no va tenir possibilitat de defensar-se i que la vintena de ganivetades que li va clavar el seu marit van ocasionar-li un patiment innecessari.

En el seu veredicte, el tribunal ha assenyalat que, atenent als informes forenses, l'home havia consumit cocaïna però no havia pres alcohol, cosa que contradiu el que va afirmar dijous passat en la seva declaració a l'Audiència de Tarragona.

 

 

Ara el jutge ha de dictar la sentència. La fiscalia manté la petició de 23 anys de presó per un delicte d'assassinat amb traïdoria i acarnissament, mentre que la defensa demana 7 anys, en considerar l'atenuant per consum de drogues i de confessió .

Francesc Xavier Mora tornarà a ser jutjat la setmana que ve per haver agredit sexualment, el mateix dia de l'assassinat, la filla menor de la dona morta. I ara mateix compleix condemna de 19 anys per una altra violació. 

 

ARXIVAT A:
JudicialViolència masclista
Anar al contingut