Desterren de Torrevella un madrileny que es vantava en un vídeo de contagiar el virus
Al vídeo, l'home insulta els veïns de Torrevella

Desterren de Torrevella un madrileny que es vantava en un vídeo de contagiar el virus

Un jutge l'ha expulsat cautelarment de la població alacantina sota l'acusació d'un delicte d'odi, tot i que l'home va dir que es tractava d'una broma

RedaccióActualitzat

La difusió d'un vídeo ofensiu contra els veïns de Torrevella, al País Valencià, li ha sortit car al seu autor. Un jutge d'aquesta localitat del Baix Segura ha decidit desterrar de la població un home que es va saltar el confinament i que es vantava d'haver viatjat des de Madrid per contagiar el coronavirus.

L'home, Antonio B. D., de 62 anys, va publicar un vídeo a les xarxes socials en què insultava els veïns i els desitjava un contagi massiu. Quan la Guàrdia Civil el va detenir, el 9 d'abril -Dijous Sant-, va assegurar que "tot havia estat una broma" i que "n'estava molt penedit."

Però un jutge ha considerat que podria haver incorregut en un delicte d'odi per alterar la pau i generar inseguretat en una situació greu de pandèmia, i per això li ha prohibit residir al municipi alacantí.

En aquest vídeo, l'home afirma que "4.000 madrilenys" s'havien traslladat a Torrevella "per contagiar el virus."

 

 

L'autor d'aquest vídeo -que es va fer viral en poca estona- viu de fet a Torrevella des del mes de gener. A partir d'ara no podrà ni trepitjar la població. Ha quedat en llibertat, però se li ha imposat "la prohibició de residir o anar al municipi durant la instrucció de la causa", segons diu la interlocutòria.

El jutge ha decidit que l'home haurà de presentar-se a un altre jutjat "tantes vegades que sigui citat". També se li retira el passaport i no pot sortir d'Espanya.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus SalutJudicial
Anar al contingut