Bruce Springsteen atura la gira fins a final d'any per un problema de salut

El cantant posposa les actuacions i espera poder reprendre la gira el 2024

RedaccióActualitzat

Els fans de Bruce Springsteen que tenien entrades per a alguns dels concerts de la gira s'hauran de quedar a casa. El cantant ha de fer bondat per curar-se una úlcera d'estómac i ha hagut de suspendre les actuacions fins a finals d'any.

Springsteen i la E Street Band ho han anunciat en un comunicat a X, l'antiga Twitter:

 

Springsteen no tornarà a enfilar-se aquest any als escenaris per ordre del metge. Fa setmanes que té una úlcera pèptica i ja ha hagut de cancel·lar alguns concerts aquest mes. Ara, per poder recuperar-se del tot, atura la gira fins al 2024.

El cantant i compositor de Nova Jersey va fer la setmana passada 74 anys.

Aquesta última gira va començar al febrer. El grup ha fet 60 concerts aquest any, dos dels quals a Barcelona, on va inaugurar el tour per Europa.

Els concerts es faran el 2024

La banda, però, vol recuperar tots els concerts i anunciarà els pròxims dies les noves dates. No se n'anul·larà cap i es faran a les ciutats que estaven compromeses, totes als Estats Units i el Canadà.

Segons el comunicat, totes les entrades ja comprades per als concerts posposats serviran per a les noves dates. Qui no pugui anar-hi, tindrà un mes per demanar que li tornin els diners.

Entre les cites que Springsteen deixa per a l'any vinent hi ha Washington, San Diego, San Francisco i Filadèlfia, als Estats Units, i Montreal, Toronto i Calgary al Canadà.

 

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut