Tècnics d'Adif i Renfe s'han desplaçat al punt per avaluar i reparar els desperfectes (CCMA)

55 passatgers evacuats a l'R7 de Rodalies per una avaria entre Cerdanyola i la UAB

Els Bombers han hagut d'evacuar 55 persones que anaven a bord del tren que s'ha quedat aturat

RedaccióActualitzat

Nova jornada d'incidències a Rodalies, on una avaria a la catenària de l'R7 ha provocat que la línia estigui tallada en tots dos sentits de la marxa entre Cerdanyola del Vallès i Cerdanyola Universitat des de les cinc de la tarda i fins al final del servei.

Segons Renfe, l'avaria s'ha pogut reparar cap a les deu del vespre i la circulació es podrà reprendre amb normalitat aquest dimarts a primera hora.

Els 55 passatgers que anaven a bord del tren que ha quedat aturat han hagut de ser evacuats pels bombers. Tècnics d'Adif i Renfe s'hi han desplaçat per avaluar l'avaria i reparar-la, però el trajecte fins a la Universitat Autònoma s'ha hagut de fer amb autobús des del moment del tall i fins a l'últim servei previst per a aquest dilluns.

 

Per culpa d'aquesta incidència, que ha afectat el sistema d'electrificació, pantògrafs i catenària, també s'ha produït una falta d'alimentació elèctrica en una altra línia, l'R4, entre Montcada Bifurcació i Sabadell Sud. En aquest cas, a les set de la tarda s'ha restablert la circulació progressivament.

ARXIVAT A:
RodaliesRenfe
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut