#LaMaratóSempreBatega

No et perdis el programa del making of del disc de La Marató amb tots els seus protagonistes

Dissabte a les 18.55 a TV3, el making of del disc de La Marató convida a endinsar-se en la producció de la divuitena edició de la banda sonora de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada a la salut cardiovascular.

Aquest vídeo mostra un bocí de les cançons del disc de La Marató, però el programa dedicat al making of del disc de La Marató, va molt més enllà i  fa sentir les veus d'artistes i productors durant tot el procés d'elaboració de la banda sonora més solidària, aquest any dedicada a la salut cardiovascular. D'aquesta manera, partint del cor com a epicentre, el "Bum-bum" del batec present en totes les cançons, també batega durant tot el reportatge: d'una banda, amb el cor com a òrgan vital que batega i, de l'altra, amb el cor com a aixopluc, casa de sentiments i emocions.

A partir d'aquí, el reportatge plasma la relació que s'estableix entre productor i intèrpret a l'hora de treballar cada cançó del disc, tenint en compte l'afegit de l'idioma, en el  cas dels artistes que no canten en català. En tots els temes, es mostra la feina que comporta tot el procés, des que es comença a treballar una peça fins que s'arriba al producte final.

A més de la producció musical, el making of també recull la veu dels artistes, que parlen del que representa participar en un projecte solidari com La Marató i en el tema d'aquesta edició, el cor.

 

 

tv3.cat/marato

twitter.com/la_marato

instagram.com/lamaratotv3

facebook.com/lamarato

#LaMaratóSempreBatega

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut