Xavier Trias diu que se sent enganyat pel govern municipal de Barcelona

El líder de CiU diu a Catalunya Ràdio que l'Ajuntament no els havia dit mai que l'espai on s'havia de fer un hotel al costat del Palau de la Música no era del Palau

El president del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha afirmat al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, que se sent enganyat perquè l'equip de govern municipal mai va explicar que l'espai on s'havia de fer un hotel al costat del Palau de la Música no era del Palau sinó de l'empresa privada Olivia Hotels, a qui Fèlix Millet havia cedit els drets: "Com pot ser que nosaltres estiguem tramitant un projecte que es fa en nom del Palau i que resulta que no és del Palau? (...) Jo espero que un dia l'Ajuntament m'expliqui per què no ens van explicar que aquest espai no era propietat del Palau de la Música i com és que tot això es va tramitar com si fos propietat del Palau de la Música, cosa que fa que jo personalment i el grup se sentin enganyats". Trias també ha explicat que arran del cas Palau el seu grup municipal va plantejar al consistori un seguit de qüestions: "Qui ho sabia, que això no era propietat de l'Ajuntament? I hem fet una pregunta que encara no ha tingut resposta: ‘Qui pagava l'IBI?'. (..) Nosaltres hem fet aquesta pregunta i se'ns diu que no se'ns pot contestar".

El líder de CiU també ha admès haver parlat amb Millet de la requalificació urbanística per fer l'hotel, un projecte que Trias sempre va veure bé: "Nosaltres estàvem a favor que es fes aquest hotel, sempre i quan es donessin unes característiques; primera, que no hi hagués un pàrquing important, que permetés que circulessin cotxes per aquesta zona, i en segon lloc que no es toqués la façana de l'edifici protegit. Aquesta posició l'hem mantingut i quan s'han produït aquestes característiques nosaltres hem donat el vot favorable".

catradio.cat/mati
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut