"Al cotxe"
"Al cotxe"
DILLUNS, A LES 23.00

Xavi Hernández i Àgata Roca pugen "Al cotxe", amb Eloi Vila

Dilluns, 24 de juny, s'emet el capítol 70 d'"Al cotxe", a les 23.00, a TV3, després de "Les de l'hoquei". Els convidats d'aquesta setmana "Al cotxe" són Xavi Hernández i Àgata Roca.

Xavi Hernández: "La meva il·lusió és tornar al Barça com a entrenador. És el meu objectiu, sense ser una obsessió."

Xavi Hernández ha deixat de jugar a futbol per convertir-se en entrenador. Puja "Al cotxe" el primer dia de vacances i l'Eloi el porta a veure els pares.

El futbolista fa un repàs de la seva carrera, recorda la passió futbolera apresa a casa des de ben petit, tots els anys viscuts al Barça amb els moments més foscos i els èxits més grans i, ara, la difícil decisió de plegar... Parla del pes de la família, de l'educació en valors que li van inculcar els pares, de la timidesa que ha hagut de superar i del que ha suposat la paternitat. Però també reflexiona sobre el seu futur com a entrenador, de moment a Qatar, però admet que somia tornar al club de la seva vida. 

Àgata Roca: "Era una nena molt pallassa. Soc la petita de cinc germanes i havia de cridar l'atenció."

Àgata Roca fa de mare de les germanes Ricou a "Les de l'hoquei". Puja "Al cotxe" i l'Eloi Vila l'acompanya a un assaig amb les T de Teatre.

L'actriu forma part del repartiment de la sèrie dels dilluns a la nit a TV3, però està a punt d'estrenar l'obra "Cançó per tornar a casa" amb la seva companyia de tota la vida. Fa balanç de la seva trajectòria professional i explica d'on creu que surt la vocació. Parla de la família, de fer-se gran, de l'envelliment dels pares i de la por a la pèrdua. Explica que, malgrat que és tímida i d'entrada una mica distant, té molt sentit de l'humor.

twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut