Vuit produccions amb participació de 3Cat sumen 27 nominacions als Premis Feroz

"Un amor", "20.000 especies de abejas", "Upon entry (L'arribada)", "Creatura", "Saben aquell", "El mestre que va prometre el mar", "Cites Barcelona" i "Això no és Suècia" són les vuit produccions amb participació de 3Cat que opten a un total de 27 nominacions en la 11 edició dels Premis Feroz, que se celebrarà el 26 de gener a Madrid.

"Un amor" d'Isabel Coixet suma 7 nominacions: millor pel·lícula dramàtica, millor guió de pel·lícula, millor actor de repartiment (2 nominacions per a Luis Bermejo i Hugo Silva), Millor actriu protagonista per a Laia Costa, millor actor protagonista per a Hovik Keuchkerian i millor direcció.

"20.000 especies de abejas" d'Estibaliz Urresola Solaguren també acumula 7 nominacions entre les que hi ha millor pel·lícula dramàtica, millor guió de pel·lícula, Millor actriu de repartiment (amb nominacions per a Ane Gabarain i Patricia López Arnaiz), millor direcció, millor tràiler i millor cartell.

"Upon entry (L'arribada)" d'Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez3 nominacions: millor pel·lícula dramàtica, millor guió de pel·lícula i millor actor protagonista per a Alberto Ammann. "Creatura" d'Elena Martín també en suma 3 amb millor guió de pel·lícula, millor actor de repartiment per a Oriol Pla i millor direcció. La coproducció "Saben aquell" de David Trueba acumula el mateix nombre, 3, amb millor actriu protagonista per a Carolina Yuste, millor actor protagonista per a David Verdaguer i millor tràiler.

"El mestre que va prometre el mar" de Patricia Font en té dues nominacions de millor actriu de repartiment per a Luisa Gavasa i millor actor protagonista per a Enric Auquer.

La sèrie "Cites Barcelona" està nominada a millor sèrie de comèdia de la mateixa manera "Això no és Suècia", la sèrie que s'estrena aquest dilluns a TV3 i a la plataforma 3Cat.

L'AICE és un grup plural de prop de 250 periodistes i crítics dedicats a informar sobre cinema a televisió, ràdio, premsa i Internet de tot el país. Des del 2014 lliuren els Premis Feroz ® per destacar el millor de la producció audiovisual espanyola de l'any. 

Un dels seus objectius és la votació i lliurar anual dels Premis Feroz, així com el lliurament dels guardons Feroz Zinemaldia a la millor pel·lícula a concurs de la secció oficial del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià i l Feroz Puerta Oscura al millor llargmetratge a concurs a la secció de Documentals del Festival de Màlaga Cinema Espanyol. 

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut