Greta Fernández protagonitza "Unicorns", sota la batuta d'Àlex Lora
Greta Fernández protagonitza "Unicorns", sota la batuta d'Àlex Lora

"Unicorns", amb la participació de TV3, arriba als cinemes

"Unicorns", primer llargmetratge d'Àlex Lora i amb la participació de TV3, arriba a les sales de cinema el divendres 30 de juny. El film, en VO catalana, ha estat present en les últimes edicions del Festival de Màlaga i del D'A Festival de Cinema de Barcelona. També s'ha projectat en la secció oficial del FIC-CAT, a Roda de Berà.  

El dilluns 26 de juny, a les 19.30, tindrà lloc la preestrena de la pel·lícula als Cines Renoir Floridablanca, a Barcelona, amb la presència de l'equip tècnic i artístic. 

"Unicornis", primer llargmetratge d'Àlex Lora, compta amb un repartiment coral, encapçalat per Greta Fernández i amb la participació d'Elena Martín, Alejandro Pau, Nora Navas, Pablo Molinero i Lídia Casanova, entre d'altres. 

L'Isa ho té tot. És intel·ligent, guapa, jove, espontània i segura de si mateixa. Feminista i poliamorosa, defensa la seva vida amb dents i ungles. Quan el Guillem li proposa que siguin una parella monògama, l'Isa no està segura de voler canviar la seva manera de viure. Davant d'aquesta indecisió, el Guillem decideix trencar la relació i l'Isa ha de tornar a casa de la seva mare. Vivint en un món d'aparences i comoditats, els dubtes entre nous i antics amors, la fascinació per nous amics que fan que deixi enrere els antics, els dubtes professionals davant de la seva moderna però precària feina, faran que les contradiccions de l'Isa i el seu estil de vida surtin a la llum i el seu món es vagi ensorrant.  

"Unicorns" és una producció d'Inicia Films i Jaibo Films, amb la participació de TV3. 

Anar al contingut