Dimecres, a les 22.15

Una festa postapocalíptica, a l'últim capítol de la temporada de "Favorits"

Demà, a les 22.15, el 33 emetrà l'últim capítol de la temporada de "Favorits", una coproducció de TV3, À Punt Mèdia i IB3, amb la col·laboració de Createl, SL. El programa explica les històries més impactants, emocionants, curioses i divertides que ofereix el món dels continguts digitals i les iniciatives innovadores

En el tretzè capítol es podrà veure una festa postapocalíptica al mig del desert. També un home que fa musculació sense pesos i una nena a qui internet li ha canviat la vida.

I, des de les Balears, uns mallorquins pare i fill que planten cara al Parkinson amb música. Des del País Valencià, un atleta capaç de construir-se la seva pròpia pròtesi, i, des de Catalunya, dues "instagramers" que han aconseguit ressò amb el seu humor feminista.

"Favorits" és un programa de televisió d'entreteniment que busca sorprendre l'espectador. El programa fa una selecció dels continguts més sorprenents que sorgeixen d'internet. Descobrirà gent extraordinària, personatges curiosos que s'amaguen darrere de les xarxes socials, les campanyes més creatives, els fenòmens de massa i les iniciatives solidàries sorgides de les xarxes, que són part essencial de cada emissió i una fórmula per convertir el programa en un espectacle visual. I, tot això, amb la veu conductora de Pep Plaza.

tv3.cat

Anar al contingut