Dijous, a les 21.55

Un programa presidencial, a "Polònia"

Demà, dijous, a les 21.55, l'espai de sàtira política "Polònia", el primer de l'any, arribarà amb una inhabilitació sota el braç. Quim Torra (Ivan Labanda) rebrà la seva de la Junta Electoral Central, però rebrà l'escalf dels seus companys de govern a "El Club dels Presidents Inhabilitats".

Qui sembla que està habilitat per ser president és Pedro Sánchez (Pep Plaza), que ha aconseguit formar un govern de coalició amb Pablo Iglesias (Marc Rodríguez). Junts, començaran l'any feliços i prometent-se amor etern. O fins que la legislatura els separi.

Però, no tot han estat moments d'eufòria. La tensió viscuda durant les sessions d'investidura al Congrés dels Diputats ha comportat la instal·lació de la Crisp-Cam: una càmera que recorre les bancades buscant gestos de crispació, per fer més entretingudes les jornades a la cambra.

El Tribunal Suprem haurà de posicionar-se sobre l'acta d'eurodiputat d'Oriol Junqueras (Ivan Labanda). Un jutge europeu i Manuel Marchena (Queco Novell) discutiran si cal obrir, o no, la porta de la cel·la.

Els jutges espanyols continuen la seva batalla contra les decisions judicials europees. Des de la trinxera, es preguntaran si tenen prou efectius per aguantar els embats que venen de la resta d'Europa.

Veient aquesta situació, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega-Smith (Albert Mèlich) haurien preferit que els reis els portessin carbó. Si la justícia europea decideix posar-se del costat de Junqueras, proposaran un referèndum per marxar d'Europa.

I, finalment, Ses Majestats passaran per casa d'en Miquel (Marc Rodríguez), on el fill rebrà un regal que no s'esperava: la disfressa del superheroi de moda, el de jutge de la JEC.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut