TV3, líder d'audiència de dijous

TV3 lidera l'audiència de dijous amb una quota del 13,8%. "Polònia", programa amb més audiència en el rànquing dels programes més vistos del dia, en què els tres primers són de TV3. El Saragossa-Girona, partit més vist de la temporada de Segona Divisió, a Esport3.

Polònia", amb 567.000 espectadors de mitjana i una quota del 17,5%, va ser el programa més vist d'ahir i va liderar el "prime time" televisiu. Els informatius de TV3 se situen en segona i tercera posició del rànquing dels més vistos del dia. L'edició del "TN migdia" és el segon programa més vist, amb una audiència de 525.000 espectadors i una quota del 28,3%. El segueix, en tercera posició, el "TN vespre", que va tenir una audiència de 482.000 espectadors i una quota del 17,6%.

El Girona bat rècord d'audiència

La transmissió a Esport3 del partit entre el Saragossa i el Girona, en lluita per l'ascens a Primera Divisió, va tenir una audiència de 111.000 espectadors i una quota del 4,7%. Aquest ha estat el partit més vist de la temporada de Segona Divisió. Durant la segona part, la quota va créixer fins al 5,7% i Esport3 es va situar com a cinquena cadena més vista en aquella franja.

 

Anar al contingut