Dilluns, a les 21.55

TV3 estrena "La sala"

Dilluns, a les 21.55, TV3 estrena "La sala", amb dos capítols d'aquesta ficció de vuit. Una producció d'Isla Audiovisual, Funwood Media i CanCan amb participació de la FORTA i HBO, amb Francesc Garrido ("Vida privada" o "Cites"), Natalia Rodríguez, Goya Toledo i Raúl Prieto entre els protagonistes. Una ficció fosca on un crim entre companys traurà a la llum tota una trama de corrupció.

Yago Costa (Francesc Garrido) és un inspector de policia especialitzat en interrogatoris. A la comissaria on ha treballat durant tota la seva carrera, i sense motiu aparent, comet un assassinat que el condemna a la presó durant anys.

Ja a la presó, Yago, conegut com "el policia assassí", rep la visita de Sara Sibilio (Natalia Rodríguez), una jove periodista que li fa una sèrie d'entrevistes per esbrinar quins van ser els motius, fins llavors mai revelats, que el van portar a cometre aquest crim.

Aquest és el punt de partida d'aquesta sèrie que TV3 estrenarà al setembre, idea original de Víctor García, Eduardo Villanueva i Manuel Sanabria, amb guió d'Enrique Lojo, Jorge Valdano, Jon Sagalá i Pablo Barrera i dirigida per Manuel Sanabria i César Arriero. Una producció d'Isla Audiovisual, Funwood Media i CanCan amb participació de la FORTA i HBO, amb Francesc Garrido ("Vida privada" o "Cites"), Natalia Rodríguez, Goya Toledo i Raúl Prieto entre els protagonistes.

Serà a través d'aquestes entrevistes entre el "policia assassí" i la periodista que s'anirà sabent, capítol a capítol, els diferents casos que Yago va investigar al costat del seu company Luis Corbalán. A més, tota aquesta informació anirà revelant no només els motius pels quals va cometre el crim. També veurà la llum una gran trama de corrupció.

Gran part del metratge d'aquesta ficció, de vuit capítols de 45 minuts, transcorre a "la sala" o, més aviat, a "les sales". D'una banda, la sala d'interrogatoris de la comissaria en la qual treballen els policies Yago Costa i Luis Corbalán. És l'escenari on els agents desenvoluparan els qüestionaris amb què, gràcies a la seva perícia, aconseguiran acostar-se a la resolució dels diferents casos al llarg dels anys.

I, d'altra banda, hi ha la sala de vis-a-vis de la presó, en la qual, un cop a la setmana, es troben el pres Yago Costa i la jove periodista Sara Sibilio. És allà on l'expolicia li relatarà els diferents casos que va portar.

1.-  El lloc on sorgeix la veritat

L'inspector Costa, presoner en un centre penitenciari, rep la visita de la jove periodista Sara Sibilio. De fet, és ell qui l'ha demanada, per explicar-li les raons per què va matar el seu company de feina Luis Corbalán. La idea de la Sara és fer-ne una sèrie per televisió. L'entrevista comença amb un cert grau de tensió, però tot i això prossegueix. I en Yago explica a la Sara les seves tècniques interrogatòries.

2.- Ocasions especials

La periodista Sibilio vol entrevistar la jutge Solozábal, que s'hi nega en rodó, però veu que en Yago li ha explicat intimitats de la seva relació. Continuen les entrevistes Sara-Yago, on sembla que la periodista, en certa manera, vol seduir l'expolicia, tot i haver rebut una amenaça anònima perquè deixi la investigació.

tv3.cat/tardor

Anar al contingut