Diumenge, a les 21.55

Treure profit dels recursos, a "Curtcircuit 33"

Diumenge, a les 21.55, la màgia del millor cinema, en format curt, a "Curtcircuit 33", l'espai presentat pel periodista Lluís Salgado. Aquesta setmana, al 33, dues pel·lícules que saben com treure profit dels seus recursos: "Cuánto. Más allá del dinero" (Kike Maíllo) i "Una classe d'economia" (Pierre Dugowson)

"Cuánto. Más allá del dinero" no és cap anunci allargat, però forma part de la campanya comercial d'un banc. I, alhora, és una pel·lícula coherent amb la filmografia del seu realitzador, Kike Maíllo. Com a "Eva", aquí parla de la deshumanització de la tecnologia. I, com va fer a "Toro", també presenta un personatge atrapat en un entorn que el supera.

Interpretada per Adriana Ugarte, Bárbara Goneaga, Miquel Fernández i Will Shephard, és la història de la Lucía, una dona jove i rica que, aparentment, té la vida que a la majoria de gent li agradaria tenir.

Tràiler

https://www.youtube.com/watch?v=9xV6njoWP-s

"Una classe d'economia" ("Leçon des choses") és un curtmetratge per als que no són experts en economia i pensen que els mercats financers poden fer venir maldecaps.

És una sàtira encantadora dirigida pel francès Pierre Dugowson sobre el capitalisme i la falta de sentit que, de vegades, el caracteritza. Potser no ampliarà gaire les nocions de finances, però segur que arrencarà uns quants somriures.

Tràiler

http://originefilms.fr/cinema/distribution/catalogue/article/lecon-de-choses?lang=fr

tv3.cat/curtcircuit-33

facebook.com/curtcircuit33

twitter.com/curtcircuit33

Anar al contingut