David Clupés
Dissabte i diumenge, a les 16.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín "Tot gira", s'emetrà dissabte, a partir de les 16.00, amb Oriol Rodríguez, i diumenge, a les 16.00, amb David Clupés. El més destacat d'aquesta setmana serà una conversa amb Ona Carbonell.

Dissabte 24 de juny (de 16.00 a 20.00)
 
El "Tot gira" començarà analitzant la cursa esprint del Gran Premi dels Països Baixos de motociclisme que es podrà seguir en directe a les 14.55 a l'"Univers MotoGP" a l'APP i el web de Catalunya Ràdio amb Damià Aguilar i l'anàlisi de Chus Sánchez.
 
Una de les grans protagonistes d'aquest dissabte serà Ona Carbonell, que passarà pel programa després d'haver anunciat la seva retirada de la natació artística. Maria Guixà conversarà amb la dona que més medalles ha guanyat en els Mundials de natació i explicarà quins són els seus plans de futur. 
 
També analitzaran l'actualitat del Barça al "VAR" conversant amb Francesc Latorre, Carles Fité i Pere Escobar. I no faltarà un espai per al món del running amb "El xip groc" i amb Isaac Vilalta, una mirada al Tour de França a una setmana perquè arrenqui la prova ciclista més emblemàtica de l'estiu. 
 
Finalment, al "Tot Gira" s'emetrà el darrer capítol del podcast Rècords titulat "Aquest any, 40", en què Ricard Isidro ha preparat la crònica esportiva dels primers 40 anys de Catalunya Ràdio.
 
Diumenge 25 de juny (de 16.00 a 20.00)
 
Començaran el programa amb l'anàlisi del Gran Premi dels Països Baixos de Motociclisme que s'haurà disputat a les 14.00 i que es podrà seguir dins l'"Univers MotoGP" a través de l'APP i el web de Catalunya Ràdio amb Damià Aguilar i l'anàlisi de Chus Sánchez.
 
També entraran al "Snack Barça" amb Lluís Canut, tindran una nova entrega del "Gol Kubala" i del concurs "La rosca". Jordi Mèlich farà un "Mèlich on tour" des d'Agramunt i no faltarà l'humor als "Minuts escombraria".
 
catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira
twitter.com/totgira
Anar al contingut