David Clupés
Dissabte, a les 13.45, i diumenge, a les 16.00

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte, a partir de les 13.45, i diumenge a les 16.00. El més destacat serà tenim la transmissió del Girona-Espanyol i del Gran Premi de l'Argentina de MotoGP

Dissabte, 1 d'abril (de 13.45 a 21.00)

El programa començarà amb la transmissió del partit entre el Girona i l'Espanyol, amb la narració, des de Montilivi, d'Eduard Solà i Eudald Serra. I amb els comentaris de Xevi Soler, Susi Sala, Francesc Cargol, Sergi Andreu, Carles Domènech, Sara Giménez i Marc Mayola.

A partir de les 17.30, en cas que el Centre Natació Mataró o el Club Natació Sabadell hi arribin, faran la transmissió de la final de la Champions femenina de waterpolo, amb Maria Guixà, els comentaris de Marta Bach i les dades de Francesc Ripoll.

David Ubach seguirà les semifinals de la Copa del Rei de futbol sala entre el Barça i el Palma. I Damià Aguilar comentarà els entrenaments oficials del GP de l'Argentina de Motociclisme.

Si Girona o Barça arriben a les semifinals de la Copa de la Reina de bàsquet el partit es podrà seguir, amb Xevi Soler i els comentaris de Carme Lluveras i Ernest Macià. I Montse Mir serà al Vila-sana-Manlleu, partit d'anada dels quarts de final de la lliga europea d'hoquei patins.

Diumenge, 2 d'abril (de 16.00 a 21.00)

El "Tot Gira" de diumenge començarà fent un ampli seguiment del Reial Madrid-Valladolid, amb Pere Escobar i els comentaris dels personatges dels "Minuts Escombraria".

Amb l'Albert Fàbrega se sabrà com hagi anat el Gran Premi d'Austràlia de F1, tercera prova de la temporada. I a partir de les 19.00 faran la transmissió del Gran Premi de l'Argentina de Moto GP a l'"Univers MotoGP", amb Damià Aguilar i els comentaris de Sara Sánchez.

Ernest Macià serà al Manresa-Obradoiro de la lliga ACB. I en cas que el Girona o el Barça disputin la final de la Copa de la Reina de bàsquet, faran a partir de les 17.30, la la transmissió de la final, amb Xevi Soler i els comentaris de Carme LLuveras. També en cas que el Barça jugui la final de la Copa del Rei de futbol sala en faran la transmissió des de les 20.00, amb David Ubach i els comentaris de Santi Gea.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut