David Clupés
David Clupés
Dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira", que condueix David Clupés, s'emetrà dissabte, a les 16.00 i a les 21.00, i diumenge faran la transmissió del Gran Premi de MotoGP des del circuit de Le Mans, a partir de les 13.30, i seguiran fins a les 15.15, quan donaran pas a "La TdT". A les 19.15 tornarà el "Tot gira"

Dissabte, 18 de maig (16.00 i 21.00)

A les 16.00 començaran amb la transmissió de l'Espanyol-Reial Societat, amb els comentaris d'Eudald Serra, el micròfon autònom de Sergi Andreu, l'anàlisi de Marc Mayola i Dani Ballart, i les dades de Carles Domènech. També seran a les semifinals de les lligues masculina i femenina d'hoquei herba, amb Montse Mir a les instal·lacions del Club Egara. A les 17.00 agafarà el relleu "La TdT", amb Ricard Torquemada, Bernat Soler i tot l'equip, des de Budapest, on es disputa la històrica final de la Champions femenina de futbol entre el Barça i l'Olympique de Lió.

A les 21.00 faran la transmissió de l'Alabès-Girona, amb els comentaris d'Eduard Solà, el micròfon autònom d'Oriol Rodríguez, l'anàlisi de Francesc Cargol i les dades de Carles Domènech. Pere Escobar seguirà el Celta-Rayo i Ernest Macià serà al partit de la Lliga ACB que jugaran el Manresa i el Fuenlabrada.

Diumenge, 19 de maig (13.30 i 19.15)

Diumenge, començaran amb "Univers MotoGP" amb la transmissió de la cursa de MotoGP del Gran Premi de França, amb Damià Aguilar des del circuit de Le Mans, l'anàlisi de Lluís Costa i l'equip habitual del "Tot gira". Montse Mir seguirà la final femenina de la Lliga d'hoquei herba i Ernest Macià el Barça-Guipúscoa de la Lliga ACB de bàsquet.

A  les 15.15 donaran pas a "La TdT" amb el partit entre l'Eibar i el Barça. El "Tot gira" tornarà a les 19.15 amb l'última jornada de la Segona Divisió B, amb el València Mestalla-Espanyol B i el Cornellà-Terol, i també l'Olot-Sabadell amb Albert Benet. A les 20.30 es farà un seguiment especial de la final de l'Eurolliga de bàsquet amb Xevi Soler i Carme Lluveras, i del tercer partit de la Lliga de quarts de futbol sala, entre el Barça i el Llevant, amb Ernest Macià al Palau. I la secció d'humor "Els minuts escombraria", amb Gerard Jubany.

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut