David Clupés
David Clupés
Divendres, dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira", que condueix David Clupés, tindrà tres edicions. Divendres, a partir de les 20.45, amb la transmissió del Rayo-Girona i presentada per Sergi Andreu; dissabte, a les 12.45, amb l'Espanyol-Valladolid, i a les 16.00; i diumenge, a les 12.45, amb la final de la Copa femenina de bàsquet i a les 16.00

Divendres, 1 de març (20.45)

El programa farà la transmissió del partit entre el Rayo i el Girona, amb la narració d'Eduard Solà, el micròfon autònom de Xevi Soler, l'anàlisi de Francesc Cargol i les dades de Carles Domènech. També seran al Palau Blaugrana, al partit de l'Eurolliga de bàsquet entre el Barça i el Reial Madrid, en què es retirarà la samarreta de Juan Carlos Navarro, amb Ernest Macià, i al partit dels quarts de final de la Copa d'Espanya de futbol sala que jugaran el Barça i el Jaén, amb David Ubach.

Dissabte, 2 de març (12.45 i 16.00)

A la primera edició que començarà a les 12.45, es podrà seguir tot el que passarà en el partit de Lliga entre l'Espanyol i el Valladolid, amb la narració d'Eudald Serra, el micròfon autònom de Sergi Andreu, els comentaris de Marc Mayola i Dani Ballart, i les dades de Carles Domènech. També seran a les semifinals de la Copa femenina de bàsquet des de Vitòria, amb Xevi Soler.

A la tarda, a les 16.00, començaran amb les reaccions de l'Espanyol i de la Copa femenina de bàsquet. També seguiran totes les novetats del clàssic, entre el Reial Madrid i el Barça, que es jugarà a les 20.45. Seran a la Copa d'Espanya de futbol sala amb David Ubach, a la segona semifinal de la Copa femenina de bàsquet, amb Xevi Soler, i en el partit de la Champions d'handbol entre el Barça i el Rhein Neckar, amb Montse Mir. Xavi Palau explicarà el que passarà a l'Osasuna-Nàstic, de Segona A. I a les 19.45 agafarà el relleu "La TdT" amb Ricard Torquemada, Bernat Soler i tot l'equip per fer la transmissió del clàssic entre el Reial Madrid i el Barça, des del Santiago Bernabéu.

Diumenge, 3 de març (12.45 i 16.00)

L'edició del migdia començarà amb la transmissió de la final de la Copa femenina de bàsquet, si s'hi classifica algun equip català, amb la narració de Xevi Soler i els comentaris de Carme Lluveras. Oriol Rodríguez serà al Manresa-Estudiantes de la lliga ACB.

A la tarda el primer que faran és el post partit de la Copa femenina de bàsquet. A "La sobretaula, Pere Escobar conversa amb l'exàrbitre de bàsquet Anna Cardús. A partir de les 17.00, Ernest Macià farà la transmissió de la final de la Copa d'Espanya de futbol sala, si es classifica el Barça. Faran el seguiment dels partits de l'ACB de bàsquet Múrcia-Barça i Fuenlabrada-Penya i seran al partit de la Copa EHF d'handbol entre el Granollers i el Pulawi amb Montse Mir. A les 20.00 conversaran amb el campió de MotoGP Marc Márquez, i tertúlia de la prèvia de l'inici del Mundial de motos. A partir de les 21.00, hora postclàssic, amb tota l'anàlisi del Reial Madrid-Barça de dissabte. I la secció d'humor "Els minuts escombraria" amb Gerard Jubany.

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut