Mercè Arànega, Sergi Vallès, Chantal Aimée i David Verdaguer són les veus de "L'ultima bruixa"
Mercè Arànega, Sergi Vallès, Chantal Aimée i David Verdaguer són les veus de "L'ultima bruixa"
DIVENDRES

Segona temporada del podcast "L'última bruixa", amb la incorporació de David Verdaguer 

Aquest divendres 23 de juny, iCat estrena la segona temporada del podcast "L'última bruixa", que segueix les vivències d'una bruixa que s'escapa d'un famós caçador de fetilleres i es trasllada a diverses localitats de Catalunya en diferents moments històrics. El podcast és una història d'Anna Maria Ricart Codina interpretada per Mercè Arànega, Sergi Vallès, Chantal Aimée i, ara també, David Verdaguer. La difusió d'aquestes llegendes compta amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat. 

El recorregut de "L'última bruixa", que busca un lloc on viure i que acaba sent testimoni de fets que, amb el temps, esdevindrà llegenda, té una segona temporada amb 10 capítols més. La història escrita per la dramaturga Anna Maria Ricart Codina, amb idea original de l'actor Sergi Vallès, codirigida pels mateixos Ricart i Vallès, incorpora un actor nou, David Verdaguer. El podcast és una producció del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb producció executiva de Kabuts i la col·laboració de Catalunya Ràdio i iCat. 

A cada capítol, a banda de saber què li passa a la bruixa, es descobreix una llegenda catalana. Oferir la riquesa de totes aquestes històries i, en definitiva, de la tradició oral de Catalunya és l'objectiu d'aquesta mirada cap a la història i les llegendes des d'un prisma actual, barrejant escenaris del passat i del segle XXI, amb la voluntat d'apropar aquest patrimoni intangible a tothom.  

Les llegendes i històries que han inspirat els capítols són: la casa de les Egipcíaques (Barcelona), el drac de na Coca (Palma), el pont del diable de Ceret, el cavaller de la Creu Coberta (Barcelona), el castell de Vulpellac, el penyal d'Ifac (València), la bruixa de Can Badia, la Torre Salvana i el llop de Móra d'Ebre. 

 

Fitxa tècnica i artística 

Veus: Mercè Arànega, Sergi Vallès, Chantal Aimée i David Verdaguer 

Guions: Anna Maria Ricart Codina 

Direcció: Sergi Vallès i Anna Maria Ricart Codina 

Disseny sonor i música original: Rafel Plana 

Postproducció sonora: Rafel Plana i Anxo Rodríguez Villar 

Producció Executiva: Kabuts 

Fotografia: Pep Salvat 

Grafisme: Lídia Sardà  

Anar al contingut