"República" guanya el concurs de "La paraula de l'any" d'"El matí de Catalunya Ràdio"

La final del concurs s'ha fet aquest matí en la secció "Entre paraules" del programa presentat per Mònica Terribas i amb la col·laboració de Ramon Solsona.

La paraula "república" ha estat la més votada del concurs "La paraula de l'any" 2017, impulsat des de la secció "Entre paraules" del programa "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas i la col·laboració de l'escriptor i periodista Ramon Solsona. Les cinc paraules que han arribat a la final, totes proposades i votades pels oients de Catalunya Ràdio des del passat 13 de desembre fins a avui, han estat, per ordre alfabètic, "dempeus", "groc", "jo també", "presos polítics" i "república".

L'oient Marisa Llimiñana ha estat la guanyadora del concurs, en què hi havia participat amb la paraula "Catalunya". El premi és un aparell de ràdio model Sunstech de línia retro amb MP3, USB i despertador.

Mònica Terribas ha destacat que "república"  és la paraula que "resumeix un any" i Ramon Solsona ha assenyalat que, amb la paraula, "es vota també el camp associatiu de la paraula i "república" té una càrrega de significat associada clarament al 2017 i, sobretot, al tram final de l'any".

 

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia, i la secció "Entre paraules" s'emet els dimecres.

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

 

Anar al contingut