Núria Calbó, asseguda al costat de Màrius Serra, és la guanyadora de la Copa Enigmàrius
Núria Calbó, asseguda al costat de Màrius Serra, és la guanyadora de la Copa Enigmàrius
Copa Enigmàrius

Núria Calbó guanya la Copa Enigmàrius

Aquest matí s'ha fet la final de la Copa Enigmàrius, des de l'Auditori AXA de Barcelona, amb en Màrius Serra i 51 finalistes dels 4.113 participants en aquesta edició. La guanyadora ha estat Núria Calbó, que s'ha endut un vol a Berlín.

A l'Auditori AXA de Barcelona aquest matí s'ha fet la final de la Copa Enigmàrius, que s'ha endut la Núria Calbó entre un total de 51 finalistes. El premi per a la primera classificada ha estat un vol de Vueling a Berlín. En segon lloc, en Robert Casadevall ha guanyat un lot de jocs Devir, que inclou: Catan Plus, Codi Secret, NMBR9, Ubongo, Flamme Rouge i Sagrada Familia. El podi l'ha completat Núria Gausachs, que s'ha emportat un lot d'una caixa amb sis ampolles Maset del Lleó i el joc de taula Fantasma Blitz.

Enigmàrius

Cada dia Màrius Serra planteja el joc de l'Enigmàrius, un enigma verbal basat en un doble sentit que cal desxifrar i respondre amb una sola paraula.

Entre tots els encertants se sorteja un premi cada dia, però cada encert també permet acumular punts en la classificació general de les dues competicions de la temporada: la Copa Enigmàrius, de setembre a desembre, i la Lliga Enigmàrius, de gener a juny. Al final de cada període els millors classificats participen en un programa especial que consisteix en un concurs presencial.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

#Enigmàrius

 

Anar al contingut