"La colla dels brivalls, herois del dia"

Nou cap de setmana ple de pel·lícules, al canal Super3

Demà divendres comença, al canal Super3, un cap de setmana més, en què el cinema ocuparà un lloc destacat a la programació. El primer film que es podrà veure serà "El gos informàtic", aquest divendres a les 20.40. Dissabte, a les 9.00, arribarà "La núvia cadàver" i, seguidament, a les 12.05, s'emetrà "El valent Despereaux". A la tarda, a les 18.20, serà el torn de "Tom i Jerry i el tresor del galió pirata" i, tot seguit, a les 20.20, arribarà "La colla dels brivalls, herois del dia". L'endemà, diumenge, a les 9.00, s'emetrà "El gos fantàstic" i, seguidament, a les 10.40, "En Pérez, el ratolí dels teus somnis".

El gos informàtic (divendres, a les 20.40; i diumenge, a les 9.00)

En Zac sempre ha sigut un fanàtic dels ordinadors. És per això que quan el seu pare va morir li va deixar un arsenal d'equipaments informàtics. Ara en Zac els controla des del seu dormitori i s'ha convertit, als seus catorze anys, en un dels millors navegadors per la xarxa. La mare d'en Zac es torna a casar amb un home que en Zac no suporta, i quan la família es trasllada a viure a una altra ciutat, en Zac descobrirà que tampoc li agrada aquesta nova ciutat. Serà allà, però, on la seva vida donarà un gir, després de recollir un gos abandonat, atropellat per un cotxe. El gosset porta amb ell un disquet que conté un secret inimaginable.

 

La núvia cadàver (dissabte, a les 9.00; i diumenge, a les 15.40)

Aquesta pel·lícula d'animació de Tim Burton explica la fantàstica història d'en Victor, un jove que viu en un poble trist i fred de l'època Victoriana. Ell està a punt de casar-se amb la Victòria, una noia jove i bella quan, sense esperar-s'ho, es perd pel bosc i apareix a l'infern. Un cop allà, intentaran convence'l perquè es casi amb la misteriosa núvia cadàver, l'Emily. En Víctor intentarà fugir del món dels morts mentre que la seva promesa real, Victoria, s'espera en el món dels vius.

 

El valent Despereaux (dissabte, a les 12.05)

Aquesta pel·lícula d'animació explica la història de tres herois ben diferents. La d'un ratolí petitó que s'estima més llegir llibres que rosegar-los, la d'una rata infeliç que fa plans per deixar la foscor del calabós on viu, i la d'una minyona que té orelles de coliflor. El destí de tots tres personatges està lligat amb el d'una princesa, que acabarà necessitant l'ajuda d'ells.

 

Tom i Jerry i el tresor del galió pirata (dissabte, a les 18.20)

En Tom s'embarca al vaixell del més dolent dels pirates, el Pirata Roig, i inicia una heroica aventura. Cansat de netejar la coberta, el gat creu que la seva sort canviarà quan troba una ampolla que conté un mapa del tresor. Però a l'ampolla s'hi amaga un ratolí, en Jerry. Per trobar un tresor amagat, en Tom i en Jerry hauran d'unir-se i esquivar a uns micos experts en el llançament de cocos, combatre a un pop gegant i llefiscós, i fins i tot enfrontar-se amb els pirates. Una gran aventura en alta mar.

 

La colla dels brivalls, herois del dia (dissabte, a les 20.20; i diumenge, a les 18.00)

La colla dels trapelles la formen l'Spanky, l'Alfalfa, la Mary Ann, l'Stymie, en Porky i en Buckwheat. Estan molt contents ja que comencen les vacances d'estiu i tenen tot el temps del món per jugar i gandulejar a la seva cabana, situada prop del forn de la senyora Larson, una iaia molt simpàtica que sempre els convida a magdalenes i altres delícies de les que fa. Un bon dia, però, la senyora Larson rep una notificació del banc conforme ha de retornar un préstec de 10.000 dòlars abans de quinze dies o li embargaran el forn. La colla dels trapelles s'empescarà mil idees per ajudar-la a aconseguir els diners.

 

En Pérez, el ratolí dels teus somnis (diumenge, a les 10.40)

Aquesta pel·lícula explica la història d'una nena que perd la seva primera dent, però el ratolinet Pérez no li deixa cap moneda a canvi. La nena s'amoïna i li diu al seu pare que al ratolinet li deu haver passat alguna cosa dolenta. El pare no li fa cas, però ella, juntament amb el seu cosinet, va a buscar el ratolí.

 

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut