"El documental"
"El documental"
DISSABTE, A LES 22.45

"No plorar mai" s'emet a "El documental" del 33

Demà, dissabte, a les 22.45, s'emet a "El documental" del 33 "No plorar mai", un retrat íntim de la vida de dos nens angolesos, la Cassinda i en Romeo, que venen a Barcelona perquè els operin i perquè puguin tornar a caminar bé. La Cassinda i en Romeo descobreixen el poder de la solidaritat a través de les diferents amistats que fan als Castellers de Barcelona.

Rodada durant sis anys, la coproducció de TV3 "No plorar mai", és un retrat íntim de la vida de dos nens angolesos que venen a Barcelona perquè els operin i perquè puguin tornar a caminar bé. Durant la seva recuperació, la Cassinda i en Romeo descobreixen el poder de la solidaritat a través de les diferents amistats que fan als Castellers de Barcelona. La seva relació amb la colla i les famílies dels castellers que els cuiden il·lustren l'aprenentatge i l'amor mutu que neix de la trobada. La Cassinda i en Romeo són lluitadors nats, després d'haver sobreviscut a les violentes i pobres condicions de vida que afecten més del 70% per cent dels infants d'Angola. No és estrany, doncs, que es vegin forçats a reconciliar les diferents condicions de dos mons, Angola i Espanya.

Finalment, la Cassinda i en Romeo han de tornar amb les seves famílies a Angola i han d'encarar-se amb els nous esdeveniments. Hi ressonen elements d'esperança i optimisme, malgrat els reptes inesperats.

El documental és una producció de Tengotwo i Liora Films en coproducció amb TV3, i compta amb la col·laboració de l'ICEC.

tv3.cat/documentals

 

Anar al contingut