Montserrat Tura, aquest dilluns, al programa "El matí de Catalunya Ràdio", amb Neus Bonet

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, serà dilluns al programa "El matí de Catalunya Ràdio" per parlar sobre la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet i la presó dels Lledoners de Sant Joan de Vilatorrada, al Bages

El programa "El matí de Catalunya Ràdio" conversa aquest dilluns, 27 d'abril, amb la consellera de Justícia de la Generalitat, Montserrat Tura. L'entrevista començarà cap a tres quarts de nou del matí.
Durant la conversa que tindrà amb Neus Bonet, Tura donarà detalls sobre el funcionament, els equipaments i els serveis de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, que obrirà portes el pròxim 4 de maig. La consellera també donarà explicacions sobre la recent sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que considera il·legal la presó dels Lledoners de Sant Joan de Vilatorrada, al Bages, perquè es va construir sobre terrenys no urbanitzables. Tura també parlarà, entre altres qüestions, de les condicions en què treballen els funcionaris de l'àmbit de la justícia a Catalunya.
"El matí de Catalunya Ràdio", amb Neus Bonet, s'emet de dilluns a divendres, de les 6 a les 11 del matí.
Anar al contingut