"Manduka", noves sèries i capítols d'estrena, les novetats del setembre al canal Super3

Aquest dijous 12 de setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar, arriben moltes novetats a la graella del canal Super3. A més del nou programa de cuina "Manduka", s'estrenaran les sèries "Els bons ossos bruns: Un bosc de bojos" i "Un dramarama total" i capítols nous de produccions com "Dinotrux", "Kazoops" i "Robin Hood, el trapella de Sherwood". A més, el cinema ocuparà un lloc molt important durant tot el cap de setmana i els súpers podran triar quina serà la pel·lícula que s'emetrà cada divendres.

Amb l'inici del curs escolar, el canal Super3 estrena nova graella de programació amb el nou programa de cuina "Manduka", presentat per Paula Alós, com una de les apostes principals (enllaç dossier de premsa). La resta d'espais de producció pròpia del Super3 no faltaran a la seva cita, com "La família del Super3", "El Mic i els seus amics", "Rat Rank", "Una mà de contes" i "InfoK".

Pel que fa a les sèries, hi arriben les produccions d'estrena "Els bons ossos bruns: Un bosc de bojos" i "Un dramarama total", a més de capítols nous de "Dinotrux", "Kazoops" i "Robin Hood, el trapella de Sherwood".

El cinema continuarà sent un dels protagonistes de la programació del cap de setmana del canal Super3, amb l'emissió de pel·lícules els divendres, dissabtes i diumenges. Les primeres seran "Lego: Les aventures de Clutch Powers" (divendres, 13), "Retorn al futur 3" (dissabte, 14), "Els Cinc i la vall dels dinosaures" i "Tom i Jerry: El drac perdut" (diumenge, 15). I a partir de la setmana següent seran els súpers els que podran triar la pel·lícula del divendres a través d'una acció participativa.

 

Les sèries d'estrena

Els bons ossos bruns: Un bosc de bojos (de dilluns dijous, a les 19.45)

Després de l'emissió d'"Els bons ossos bruns: Ja és primavera!" i "Els bons ossos bruns: Un estiu ‘solprenent'", arriba la versió de tardor d'aquesta sèrie protagonitzada pels germans ossos Bruc i Barzer.

A "Els bons ossos bruns: Un bosc de bojos", la vida continua sent plàcida per als animals del bosc dels Pics dels Ossos Bruns, excepte quan el llenyataire Vick surt amb la seva motoserra a tallar arbres. Els dos germans ossos, el Bruc i el Barzer, continuen ben decidits a defensar el bosc costi el que costi i impedir que el Vick en faci de les seves. Però el llenyataire és tossut de mena i cada dia idearà alguna estratègia per neutralitzar els ossos.

 

Un dramarama total (de dilluns a dijous, a les 20.50)

Aquesta sèrie presenta els mateixos protagonistes d'"Un drama total d'illa" en la seva etapa a la guarderia, a l'edat de quatre anys. Encara que semblin una versió en miniatura dels personatges que ja coneixem, la seva personalitat no se'n ressent gens. Cadascuna amb el seu caràcter inconfusible, aquestes criatures es passen el dia juntes i inevitablement tenen les seves diferències. No desaprofiten cap oportunitat per fer-ne de les seves, sempre sota la mirada del sofert i entranyable Xef, que amb prou feines pot controlar-los.

 

Capítols nous

Dinotrux (de dilluns a divendres, a les 16.15)

En un món prehistòric, situat al període Mecazoic, hi viuen uns híbrids entre vehicles de construcció i dinosaures anomenats dinotrux, i uns altres híbrids, aquest cop entre rèptils i eines, les repteines. En Ty, un dinotrux que és un gran Tiranosaure trux, i en Revvit, una petita repteina, es fan amics i, juntament amb altres dinotrux i repteines, s'ajuden entre ells i defensen el cràter on viuen i la vida pacífica que hi fan d'un temible i tirànic Tiranosaure trex anomenat D-Structor. El D-Structor és un perdonavides que no vol compartir l'abundant mineral del cràter amb ningú i té una mena d'esclau, en Ferri, que l'ajuda en els seus plans diabòlics per recuperar el control del cràter.

 

Kazoops (de dilluns a dijous, a les 17.30)

El Monty és un nen de 6 anys, ple d'energia i amb una imaginació molt desperta. El seu gran amic és el Jimmy Jones, el porc domèstic de la família. A cada episodi, el Monty desafia una preconcepció del món i s'embarca en una aventura imaginària amb el Jimmy Jones per descobrir diferents perspectives de les coses.

Quan alguna cosa fa que el Monty es pari a pensar, sempre diu: "Kazoops, Jimmy Jones!" i així se sap que la seva imaginació s'activa i que l'aventura està a punt de començar. Després, tanca els ulls i diu: "Imagina-t'ho", mentre ens transporta a la seva imaginació.

 

Robin Hood, el trapella de Sherwood (de dilluns a dijous, a les 18.20)

El Príncep Joan, germà del rei Ricard Cor de Lleó, que és a la guerra, s'impacienta al castell de Nottingham. Ja es veu coronat rei i usa i abusa de la seva posició. Amb l'ajuda del xèrif, està determinat a imposar els seus capricis de nen malcriat al país. Però sense tenir en compte en Robin, que farà els impossibles per desbaratar totes les seves facècies. Declarat indesitjable pel dèspota governant, en Robin es refugia en un cau secret enmig del gran bosc de Sherwood. Ajudat per la seva banda –el Petit John i en Tuck– i per la jove Lady Marian, pupil·la del Rei, i l'Scarlett, la seva dama de companyia, en Robin s'enfronta valerosament a les decisions injustes i als estirabots del príncep.

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut