Mònica Terribas
Mònica Terribas
DILLUNS, A LES 8.30

Lorena Roldán, portaveu de Ciutadans al Parlament, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, 27 de gener, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Lorena Roldán, portaveu de Ciutadans al Parlament i portaveu estatal del comitè executiu del partit.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona. Només podran accedir-hi els mitjans que s'hagin acreditat prèviament, abans de les 20.00 d'avui, al correu comunicacio@ccma.cat.

 

La tertúlia política

A les 9.00, la tertúlia, amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro, i Manuel Milian Mestre, periodista i assessor d'empreses.

 

La tertúlia esportiva

A les 10.35, la tertúlia esportiva, amb Ricard Torquemada, director de "La TdT" de Catalunya Ràdio; Carme Lluveras, "coach" de bàsquet; Ramon Besa, redactor en cap d'El País, i Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol.  

 

Entrevistes al pintor i escriptor Manel Baixauli i a l'editor Joan Tomàs Bilbeny

A les 11.00, "Lecturàlia", amb Màrius Serra. La secció inclou l'espai "Els arbres no s'ho mereixen" amb Enric Gomà i l'entrevista al pintor i escriptor Manel Baixauli, que acaba de publicar la novel·la "Ignot" (El Periscopi, 2020).

A les 11.45, "Pregunta'm el que vulguis", amb Joan Tomàs Escoruela, estudiant de segon de Periodisme i Comunicació a Blanquerna – Universitat Ramon Llull, entrevistant Joan Tomàs Bilbeny, editor de la revista-almanac Calendari dels Pagesos.

 

La cuinera Ada Parellada, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats la cuinera Ada Parellada i l'oient Oriol Rodríguez, periodista i membre de la Colla Castellera de Mataró.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut