"TV3xUnTub"
"TV3xUnTub"
DISSABTE, A LES 13.15

Llucià Ferrer, a "TV3xUnTub"

Demà, dissabte, a les 13.15, s'emetrà un altre capítol de "TV3xUnTub", que ofereix els millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies. Aquesta setmana, l'entrevistat és Llucià Ferrer, presentador del concurs "Atrapa'm si pots".

L'"story" de "TV3xUnTub" de demà la protagonitza Llucià Ferrer. El presentador del concurs "Atrapa'm si pots" es confessa com un enamorat de la cuina i de la televisió i diu que els seus concursants no el deixen de sorprendre cada setmana.

"TV3xUnTub" ofereix els millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies. Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria hagut de perdre. I, si no els ha vist, serà un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" mostra tot allò amb què l'audiència s'ha divertit, rigut, cantat o s'ha emocionat al llarg de la setmana.

I, per si no n'hi hagués prou, a cada programa, una cara coneguda de la cadena gravarà la seva "story". Així, l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida privada de les persones que surten a la tele.

tv3.cat/tv3xuntub

Anar al contingut