L'alcalde Pau Ricomà amb Òscar Fernández.
L'alcalde Pau Ricomà amb Òscar Fernández.

L'informatiu "Catalunya migdia" entrevista l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, l'endemà de l'explosió a la zona química de la Canonja

Avui, 15 de gener, a les 14.00, l'equip de l'informatiu "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner al capdavant, ha portat a Tarragona el "tour" de tres dies per les ciutats on va fer els debats electorals de les eleccions municipals del 26 de maig del 2019.

A Tarragona, l'informatiu líder dels migdies a Catalunya ha fet una entrevista a l'alcalde, Pau Ricomà, una tertúlia amb tres periodistes i un dinar amb 30 oients tarragonins, l'endemà de la gran explosió a la zona d'indústria química de la Canonja.

"Catalunya migdia on tour" és l'acció amb què Catalunya Ràdio torna a sortir de l'estudi amb l'equip del programa informatiu líder dels migdies, el "Catalunya migdia", encapçalat per Òscar Fernández i Empar Moliner, per acostar-se als oients de Girona, Tarragona i Lleida, set mesos després dels debats electorals amb els candidats de les eleccions municipals del 26 de maig del 2019.

La segona etapa ha tingut lloc avui al restaurant Casa Balcells de Tarragona, amb l'entrevista a l'alcalde, Pau Ricomà, seguida de la tertúlia amb els periodistes Ricard Lahoz, director de la revista Fet; Carles Abelló, periodista, director del diari Més, i Octavi Saumell, redactor de política del Diari de Tarragona, durant un dinar amb 30 oients tarragonins. Les circumstàncies han fet que l'emissió de l'informatiu del migdia de Catalunya Ràdio hagi tingut lloc l'endemà de la gran explosió a la zona d'indústria química de la Canonja.

 

Dijous, 16 de gener, "Catalunya migdia" des de Lleida

Demà, 16 de gener, a partir de les 14.00, el "Catalunya migdia", serà a la L'Espurna de Lleida, amb l'entrevista a l'alcalde, Miquel Pueyo, fent tertúlia amb els periodistes Ignasi Calvo; Anna Sàez, del diari Segre, i Àlvar Llobet, de Nació Digital Lleida.

El "Catalunya migdia" s'emet de dilluns a divendres, de 14.00 a 16.00.

 

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catradio

 

Anar al contingut