David Àvila, director i presentador del podcast "Ja m'entens"
David Àvila, director i presentador del podcast "Ja m'entens"

Les noves masculinitats, a "Ja m'entens" 

Dimarts 4 d'abril, el podcast de temàtica LGTBIQ+ "Ja m'entens" de David Àvila parlarà de les noves masculinitats amb el periodista de TV3 Carles Prats, l'activista Teo Pardo, el cantant Vignesh Melwani i la investigadora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Marta Roqueta

El capítol d'aquesta setmana del podcast "Ja m'entens", editat per David Àvila, s'endinsarà en les noves masculinitats i comptarà amb el director del documental "On són els homes?" del programa "Sense ficció" de TV3, Carles Prats, el professor i activista transgènere Teo Pardo i Dani Rius, responsable d'un dels tallers que apareix al documental. 
 
David Àvila també conversarà amb la periodista i investigadora de la Universitat Oberta de Catalunya, Marta Roqueta, sobre els diferents tipus de masculinitats. A més, hi haurà una nova entrega de la història de la prostitució de Barcelona amb l'activista trans i ex-prostituta, Violet Ferrer. 
 
 A més, el cantant barceloní Vignesh Melwani presentarà el seu primer disc, "Improvisuals". El cantant, que es defineix de gènere i arrels diverses, explica com és la relació del col·lectiu LGTBIQ+ i la cultura índia i també com és d'important desconstruir les velles masculinitats.   
 
"Ja m'entens" és el podcast dedicat a la comunitat LGTBIQ+, i que vol reflectir la diversitat de gènere i sexoafectiva, dirigit pel periodista David Àvila i que enguany estrena la tercera temporada. Aquest espai es pot escoltar per l'app i web de Catalunya Ràdio. 

catradio.cat/ja-mentens 
twitter.com/jamentensCR 
spotify.com/jamentens 

Anar al contingut