Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

Les famílies d'acollida, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, 3 de juny, a partir de les 8.30, a "El matí de Catalunya Ràdio", Mònica Terribas farà tertúlia amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la UdG, i Jordi Cañas, eurodiputat electe.

A les 10.35, la secció "En primera persona del plural" parlarà amb diverses famílies d'acollida –a Catalunya n'hi ha 700-, que explicaran la seva experiència, amb motiu de la Setmana d'Acolliment Familiar, que promou activitats en una vintena de municipis catalans, des d'avui i fins al 8 de juny.

 

Entrevista amb l'actriu Ariadna Gil

A partir de les 11.05, "Lecturàlia", amb Màrius Serra, que inclou la secció "Els arbres no s'ho mereixen", amb Enric Gomà, i l'entrevista a l'actriu Ariadna Gil, que interpreta l'escriptora Marguerite Duras a l'obra "El dolor", un monòleg colpidor en clau autobiogràfica dirigit per Lurdes Barba, a  la Sala Petita del TNC fins al 30 de juny.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/elmaticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut